Cicciolina: „Szeretném megélni, hogy nagymama legyek!"

betegség koronavírus Cicciolina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fokozódik a krízishelyzet Olaszországban a koronavírus miatt, Cicciolina pedig egyre jobban aggódik: fél kimenni a lakásból, sőt a megélhetése is kockán forog.

Az egykori pornósztár egy hétre bevásárolt, valamint amit csak tudott, felhalmozott a kamrában. Az olasz fővárosban, Rómában este hat után egy enyhébb kijárási tilalmat rendeltek el. Bezártak a színházak, mozik, éttermek. Szinte semmilyen nyilvános hely nincs nyitva.Ciccolinát ez pedig egyre inkább megrémiszti.

Retteg a koronavírustól. Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Négy napja van otthon, de nem igazán ezt az életmódot szokta meg, így az önkéntes karantén meglehtősen kényelmetlen neki.

„Amennyi ételt csak tudtam, bevásároltam, még a 12 cicámnak is, de hónapokra előre nem lehet... Nem vagyok egy nagy konyhatündér, most mégis itthon főzőcskézem. Eddig hetente jártam fodrászhoz, de most itthon mosom a hajam, félek elmenni még a konditerembe is. Nagyon szeretek mászkálni a városban, de rettegek, hogy elkapom a vírust."

A víruson kívül van még egy aggodalomra való oka: a pénz. A megélhetése forok kockán.

. Attól is félek, hogy elkezdődnek az üzletfeltörések, rablások, ha elfogy az emberek élelme."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.