Harry herceg örökre búcsút intett királyi vezetéknevének

Forrás: AFP/Ben Stansall -
névváltoztatás brit királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry nem rejti véka alá a tényt: megvált a királyi vezetéknevétől, és erre bizonyíték is van. 

Harry világ életében a királyi család legkülöncebb tagja volt, akit senki sem értett igazán. Nem csoda, hogy Meghan mellett rátalált a boldogság, hiszen az egykori szexi színésznő pontosan ugyanolyan fekete bárány, mint Harry.

Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/KGC Photo Agency LLP/Kgc-03

Ketten együtt sorra rúgják fel azokat a kőbe vésett szabályokat, amelyeket mások nem mernek a királyi családban. Legutóbb például azért volt tőlük hangos a sajtó, mert bejelentették: nem kívánnak tovább a királyi család tagjai maradni. Vilmos herceg nagyon csalódott volt, hiszen vele sem közölték előre, mire készülnek, állítólag Károly remegett a dühtől, Erzsébet pedig a kérdés bonyolultsága miatt aggódott.

Harry pedig most egy újabb mérföldkőhöz érkezett: végleg elhagyta királyi vezetéknevét. Ennek bizonyítéka, hogy a frissen alapított cégüket már a Mountbatten Windsor nélkül jegyeztették be. Tehát ez most Harry új neve: Prince Henry Charles Albert David Duke of Sussex. - írta meg a Cosmopolitan.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.