Tvrtko és Ambrus Attila közösen jótékonykodnak

Viszkis Ambrus Attila Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban ki nem állhatták egymást, most együtt jótékonykodnak. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Tvrtko és Ambrus Attila viszonya finoman szólva sem hétköznapi. Történt ugyanis, hogy A Viszkis című film megjelenésekor Attila az ATV vendége volt - itt kerültek Tvrtkoval összetűzésbe. A műsorvezetőnek nem tetszett, hogy egy egykori bankrablóból sztárt csinál az ország, Ambrus Attila pedig hiteltelen senkinek nevezte Tvrtkót.

Azóta viszont olyannyira elásták a csatabárdot, hogy közös pénzgyűjtésbe és jótékonykodásba kezdtek:

"Engem az a három évvel ezelőtti beszélgetés a mai napig szomorúsággal tölt el" - mesélte a Blikknek Tvrtko, aki viszont annak kifejezetten örül, hogy ennyi ellentét után mégis csak megtanultak egymással együtt működni, és tudnak együtt jót cselekedni.

Forrás: Mtl

"Persze sosem leszünk a klasszikus értelemben vett barátok, de azt gondolom, nekünk kell példát mutatnunk. Ha két ennyire különböző ember tud együttműködni azért, hogy segítsen, akkor miért ne lennének erre képesek mások is az ujjal mutogatás helyett" - folytatta a műsorvezető, aki a Babtista Szeretetszolgálat segítségével gyűjt adományt rászoruló időseknek. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott Attila.

"Azonnal igent mondtam, amikor Tvrtko felhívott, hiszen az elmúlt években ő is segített nekem, például a szentendrei kiállításom reklámozásában, de a kislányom is kapott tőle már ajándékot. Én a kerámiával tudok segíteni, hiszen ehhez értek, meg persze a bankrabláshoz, de az szóba sem jöhet természetesen" - mondta Ambrus Attila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.