Film készült a Viszkis rabló történetéből, ezért hívták meg az ATV reggeli adásába Ambrus Attilát és az őt játszó színészt Szalay Bencét, aki viszont nem nagyon jutott szóhoz. Ambrus Attila és Vujity Tvrtko uralták a műsort, főként azzal, hogy egymással csatáztak.

A Viszkis rabló történetéből film készült, ennek apropóján látta vendégül az ATV Ambrus Attilát, és az őt alakító színészt, Szalay Bencét. A beszélgetés során természetesen nemcsak az elkészült moziról ejtettek szót, hanem arról is, hogyan lehet egy bűnözőből sztár, és hogyan lehet az, hogy annak idején rengetegen álltak az országban Ambrus Attila pártján, sokan drukkoltak az akkor még csak viszkis rablóként emlegetett ismeretlennek. Vujity Tvrtko szerint ez egyáltalán nem normális, ezzel Ambrus Attila is egyetértett.

„Azt gondolom, hogy nem normális dolog, hogy ha egy társadalom egy bankrablónak szurkol. Azt gondolom, hogy ez nincs helyén" – mondta a Viszkis, aki szerint ő megbűnhődött a tettéért.

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila az ATV élő adásában vitatkoztakForrás: Tv2

Én azért nagyon keményen megkaptam a büntetésem, (...) én leültem a büntetésem" – mondta még Ambrus. Vujity Tvrtko pedig azzal szúrt oda a Viszkisnek, hogy ő csak a rabló énjére épül.
Ne tagadjuk el, hogy az ön karrierje – bármit is csinál – az egy bankrablóból kiindult imázs. Most is azért foglalkoztatják tévés műsorban, most is azért készül film önről, azért írtak önről könyvet..." – mondta Vujity Tvrtko, Ambrus Attila pedig bár megőrizte higgadtságát, látszott rajta, hogy nem ért egyet a műsorvezető bíráskodásával. „Kérdezem én, hogy mi ezzel a probléma? Hogy mondjuk nem önről készült film, és ezért esetleg ön rosszul látja ezt az egészet"

„Hogy irigykednék?" – kérdezett közbe Tvrtko.

Például én legalább a saját nevemen élek. Ellentétben néhány emberrel, gondolom ön, kedves Szilárd, tudja, miről beszélek. Nem akarok belemenni személyeskedésekbe, de évek óta próbál rajtam fogást találni, amivel semmi gond, nyilván van egy álláspontja erről a történetről. Először is nem én mentem oda a filmesekhez, hogy csináljanak rólam egy filmet. Másodszor én elég vastagon megbűnhődtem azért, amit csináltam. És amit elmondtam, én nem vagyok erre büszke, tehát nehogy azt higgye valaki, hogy én azzal haknizom, hogy milyen jó bankokat kirabolni. Én néha elmegyek előadásokra, mint ahogyan ön is, és arról beszélek, hogyan lehet visszailleszkedni a társadalomba" – mondta Ambrus, majd azt is hozzátette, ő nem ebből él, van civil munkája, foglalkozása, e csak egy része az életének, amiért megbűnhődött.