Demcsák Zsuzsa és családja is küzd a karanténnal: Videó

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa műsorvezető karantén koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa gyerekei is nehezen viselik a bezártságot, mint mindenki más. 

Nincs könnyű dolga Demcsák Zsuzsának, hiszen két iskoláskorú gyerekkel maradt otthon önkéntes karanténban. A híres műsorvezetőnek most még jobban be kell osztania az energiáit, hiszen most a fiatalok is tőle várják a lendületet, az iránymutatást.

Zsuzsa nemrég egy videóban mutatta meg, hogyan indul mostanában náluk egy reggel. Magát is nehezen tudja felébreszteni, de egy kávé és egy kis játék segít bemelegíteni a fogaskereketet. Sokkal nehezebb az ébredés a gyermekeinek, akik a barátok, osztálytársak - és a világ - jelenléte nélkül nem igazán motiváltak. Édesanyjuk pedig nem tudja, hogyan változtathatna ezen - ha egyáltalán tud.

Zsuzsa úgy gondolja, egy ilyen nehéz helyzetben neki nem az a feladata, hogy erőnek erejével hajtsa őket. Inkább azon szokott gondolkodni, hogyan tudna a segítségükre lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.