Exatlon Hungary Gelencsér Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
80 napja dolgozik az Exatlonban Dominikán Glencsér Timi. A minap arról beszélt, hogy a koronavírus miatt mennyire szigorú szabályok között élnek, most pedig felidézte azt, amikor versenyzője volt a műsornak, és éppen a 80. napon esett ki. 

"Ez a nap is eljött... A 80. versenynap... Tavaly ezen a napon, a női döntőn estem ki ... ( volt még egy bónuszjáték másnap ) de az igazi versenyben itt ért véget számomra az Exatlon... Egyszerre voltam szomorú és zúdult le rólam egy óriási teher. 80 napot végig versenyeztem, 1 napot sem pihentem és nem voltam sosem beteg vagy sérült. ( vagyis de, csak úgy is futottam... ) A legkeményebb kihívás volt az Exatlon az életemben... Ezt tényleg csak az értheti aki benne volt ebben a játékban mert a Tv-ből minden sokkal könnyebbnek és egyszerűbbnek tűnik. Ezért senkit nem hibáztatok hiszen a kanapéról én is mindig, minden műsornál megmondom a tutit és hogy mit hogyan kellene csinálni.. Egyszóval lényeg a lényeg, tiszteljük a versenyzőket akik nap mint nap küzdenek ezeken a pályákon... Már nekik sincs sok hátra és hamarosan jön a legkeményebb rész!" - írta az Instagramján Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.