Félreértés: Nincs veszélyben Nádai Anikó biztonsága

Forrás: RTL2 -
Nádai Anikó költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó félreérthetően fogalmazott: nem lenne kötelező elköltöznie.

Ahogy azt már megírtuk, 2 év után Anikó és Gergő útjai külön válnak, így a híres műsorvezető kettecskén marad a kisfiával. Anikó a Reggeli műsorában nehéz szívvel, de őszintén mesélt arról, hogy a szakítás miatt el kell költözniük egy másik lakásba.

Később azonban kiderült, hogy sokan félreértették a híresség szavait, és azt hitték, azért költözik rohamtempóban, mert muszáj. Most viszont tiszta vizet öntött a pohárba és elmondta: azért költöznek, mert így már túl nagy nekik a mostani otthonuk:

"Úgy érzem hatalmas félreértés történt, szeretném tisztázni a helyzetet, miután több olyan levelet is kaptam, hogy segíteni szeretnének megoldani a lakhatásom ( amit ezúton is hálásan köszönök!)... Erre semmi szükség! Valószínűleg én fogalmaztam rosszul abban a videóban, békében váltunk el, és nem azért költözünk mert kell, vagy mert bármi történt volna. Egyszerűen túl nagy számunkra már a régi otthonunk, és ez tűnt a legjobb megoldásnak. Köszönöm a kedves és aggódó üzeneteket! Jól vagyok! És elnézést kérek ha bárkit is megbántottam!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.