Az énekes testét és lelkét is nagyon megviseli a hirtelen jött változás. Mivel nincs munkája, nincs miben elfáradni, ezért aludni sem tud. Ennek pedig érzi a káros hatásait.

Elkeseredésében a rajongókhoz fordult segítségért Jolly. A mulatós énekes ugyanis borzalmas álmatlansággal küzd. Nem csoda, hiszen eddig nagyon pörgős életet élt, éjszaka dolgozott, fellépésről fellépésre járt. Most pedig a semmittevéstől képtelen elaludni, ráadásul az is nyomasztja, hogy elveszítette megélhetését.
Sajnos érzi, hogy ez egyáltalán nincs jó hatással a szervezetére sem.

Jolly rosszul viseli az életében bekövetkezett változásokat.Forrás: Jolly / Instagram

„A járvány miatt 180 fokos fordulat állt be az életemben, nem csoda, hogy nem jön álom a szememre. A rajongóimmal is megosztottam a problémámat, és sok jó javaslatot kaptam tőlük. Gyógyszert semmiképpen nem akarok szedni, az egészséges életmód híve vagyok, ezért a sportot választottam. Mivel eddig zárva voltak az edzőtermek, ezért a szabadban futok és gimnasztikázok. Ez vált be, ha alaposan lefárasztom magam, valamivel jobban tudok aludni" – mesélte a Blikknek.
Jolly már nagyon várja, hogy újra színpadra állhasson, borzasztóan hiányzik neki a közönség, elárulta rengeteg új dallal készül.
Addig is a közösségi oldalán énekel a rajongóknak, hogy lelket öntsön az emberekbe ezekben a nehéz időkben.