Brigitte Bardot-nak maszkírozta magát Liptai Claudia - Fotó

Forrás: Liptai Claudia - Instagram -
Brigitte Bardot Liptai Claudia smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb híján az Instagramon szórakoztatja a közönséget Liptai Claudia, amiben a jelek szerint szintén profi. Rajongótábora egyre csak nő, legújabb posztját, melyben egy híres színésznővé maszkírozta magát egyenesen imádták.

Liptai Claudia is nehezen viseli a bezártságot, ám igyekszik kihasználni ezt az időt, például elkezdte írni új könyvét. De sok energiát fordít Insta-rajongói szórakoztatására is, többek között vicces videót forgatott arról, hogyan éli meg a karantént. Ezenkívül egy régi szenvedélyének is hódolni kezdett: a sminkelésnek. Ennek eredményét láthattuk, amikor Marilyn Monroe-ként tündökölt egyik fotóján, most pedig egy újabb szexszimbólum bőrébe bújt, a hasonlóság elképesztő. Brigitte Bardot makeupot és frizurát készített magának, úgy tűnik, remek érzéke van a nagy átalakulásokhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.