2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Durva szavakkal illette Jennifer Anistont Brad Pitt

Brad Pitt házasság Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pittnek olyan dolgok szaladtak ki a száján, amiknek nem kellett volna. Ezeket mondta Jennifer Anistonról. 

Nem sokkal a válásuk után Brad Pitt elég kemény dolgokat nyilatkozott Jennifer Anistonról. Szerencsére azonban a sármos híresség képes beismerni a tévedéseit - talán ennek köszönhető, hogy a két világsztár ma is jó kapcsolatot ápolnak. Brad ugyanis vette a bátorságot és bocsánatot kért exnejétől - írja a Mirror.

Forrás: AFP/Kevin Winter

"A '90-es években nem csináltam mást, csak menekültem önmagam és a hírnevem elől. De persze ezt is meguntam. Kezdtem rosszul lenni attól, ahogy döglök a kanapén, füves cigivel a kezemben, bujdokolva a világ elől. Szánalmas voltam, és annak is éreztem magam. Vártam egy érdekes filmre, ami egy érdekes karakter életéről szólt - de azt nem vettem észre, hogy az én életem akkoriban egyáltalán nem volt érdekes. Azt hiszem, a házasságom is közrejátszott ebben. Tettettem valamilyennek a házasságom, amilyen nem is volt" - mondta akkor Brad a Parade Magazinnak.

Persze a bocsánatkérésig el kellett telnie pár évnek, mert egy ideig egyáltalán nem érezte magát rosszul a kijelentései miatt. Sőt, úgy gondolta, az a fontos, hogy végre megtalálta Angie-t, akivel végre családot alapíthatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.