Görög Zita az Instagramján számolt be arról, hogy nagyon le volt terhelve az elmúlt időszakban. Hozzátette, most már kezd magáhoztérni. 

"Annyira terhelt volt az elmúlt 2 hetünk, hogy most térek magamhoz. Jó picit egyedül a teraszon. Új napirend, picit több felelősség a gyerekeknek és nekünk is jut pár perc bambulás. Az elején nekik akartuk nagyon megkönnyiteni a helyzetet és megválaszolni minden kérdésük, kioldani a mélyen bujkáló félelmeiket. Alkalmazkodni, online tanulni, barátok és hobbi nélkül élni hirtelen, óriási változás. Annyira rájuk koncentráltam, hogy elfelejtkeztem magamról, magunkról. A 7 hét környékén olyan fáradt lettem, hogy már az alvás sem segített. Megálltunk és megnéztük mit lehetne másképp. Nem a főzés, nem a gyerekek, nem a bezártság miatt kellett. Magam miatt. Semmi nem hiányzik, ha őszinte akarok lenni. Egy mozi, vagy egy vacsi kettesben persze beleférne, de valójában mindenkit tehermentesiteni akartam és kimerültem. Most jobban figyelnek rám. És jól esik" - kezdte posztját Zita. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Annyira terhelt volt az elmúlt 2 hetünk, hogy most térek magamhoz. Jó picit egyedül a teraszon. Új napirend, picit több felelősség a gyerekeknek és nekünk is jut pár perc bambulás ❤️ Az elején nekik akartuk nagyon megkönnyiteni a helyzetet és megválaszolni minden kérdésük, kioldani a mélyen bujkáló félelmeiket. Alkalmazkodni, online tanulni, barátok és hobbi nélkül élni hirtelen, óriási változás. Annyira rájuk koncentráltam, hogy elfelejtkeztem magamról, magunkról. A 7 hét környékén olyan fáradt lettem, hogy már az alvás sem segített. Megálltunk és megnéztük mit lehetne másképp. Nem a főzés, nem a gyerekek, nem a bezártság miatt kellett. Magam miatt. Semmi nem hiányzik, ha őszinte akarok lenni. Egy mozi, vagy egy vacsi kettesben persze beleférne, de valójában mindenkit tehermentesiteni akartam és kimerültem. Most jobban figyelnek rám. És jól esik ❤️ A vacsi romjainak eltakaritását eddig kő-papír-ollóztuk. Egyszer nyertem. ‍♀️ ‍♀️ 2 hónap alatt. Komolyan!! Most beosztottuk. A kicsi csimpizik rajtam, mert eddig napközben csak ő volt. Most napi 1 órát kötelezően játszanak vele a nagyok is, ami azt jelenti, 2 kezem maradt a főzéshez és a pakoláshoz, és nem leszek estére Quasimodo a féloldalas műveletektől. Aki nem tanul, megbukik. Csak ellenőrzöm, nem könyörgök. Ha segítség kell, ott vagyunk, de először wiki aztán mi! Andrea a bébicsősz újra jár hozzánk , csak most nem Titihez, hanem Milusnak segít abban, amiben mi nem tudunk. Zsolti újra dolgozik. Az autónk tönkrement a nagy állásban, és lassan nem felejtem el, hogy csak 9ig mehetünk boltba.. Szóval, mi így. Eddig sem éreztem magunkat annyira szervezetlennek, de most remélem a végéig harmonikusabb családi életünk lesz ❤️ #újratervezés

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,