Bunyós Pityu egyszer kikapott Mike Tysontól, most jöhet a visszavágó

Mike Tyson boksz Bunyós Pityu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás sportoló egyszer már megverte bokszban a mulatós énekest, még 18 évesen. Bunyós Pityu most a visszavágót tervezgeti, meghívná Mike Tysont Budapestre egy mérkőzésre.

Tyson még a könyvében is írt a mulatós bokszolóról, akivel 1984-ben Finnországban megküzdött.

Az akkor még csak 18 éves bokszlegenda amatőrként pontozással 3-2-re nyert Bunyós Pityuval szemben. Az énekes azonban most újra felvenné a kesztyűt, hogy visszavágjon Tysonnak.

„Első meccse vélhetően Holyfield ellen lesz, de utána több európai országba is ellátogat majd. Azon dolgozunk, hogy Budapestre is eljöjjön. Helyszínnek a Papp László Sportarénát tudom elképzelni„ – mondta a Borsnak.

Bunyós Pityu visszavágóra hívná Mike Tysont. Forrás: Sláger TV

Két éve találkoztak is egymással Bécsben, és váltottak néhány szót. Bunyós Pityu a költségekkel is tisztában van, elmondása szerint Evander Holyfield évekkel ezelőtt 150 ezer dollárért (49 millió forint) vállalta volna, hogy eljön, míg Riddick Bowe 50 ezerért (16 millió forint). Szerinte Tyson esetében is hasonló összegre lehet számítani.
„Plusz egy első osztályú repülőjegyre, és egy fényűző szállodai szobára van még szükség. A fő cél úgyis a jótékonykodás, szegény gyerekeket támogatnánk a bevételből„ – mondta a mulatós bokszoló, aki már megkezdte a felkészülést az összecsapásra, és megszerezte Tyson menedzsmentjének a telefonszámát is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.