Tóth Vera pincérnő, Varga Feri asztalos lett - Sztárok civil állásban

Détár Enikő Lajsz András Tóth Vera Varga Ferenc József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok hírességnek szinte teljesen megszűnt a bevételi forrása több hónapra, hiszen nem tudnak koncertezni, bezártak a színházak, leálltak a forgatások. Többük úgy döntött, nem tétlenkedik amíg nem áll helyre a világ rendje, hanem inkább pénzt keres, méghozzá teljesen hétköznapi munkákkal.

Varga Ferinek ideje sincs most a zenéléssel foglalkozni, mert elmondása szerint annyit dolgozik, hogy alig bírja. Az énekes ugyanis már rögtön a járvány kezdetén úgy döntött, hogy asztalosként fog tevékenykedni, hiszen ez a szakma amúgy is közel áll hozzá, ő készítette gyerekeinek a szobabútorokat is. De házfelújítást is vállal!

Varga Feri a járvány kezdetén úgy döntött, hogy asztalosként fog tevékenykedni Forrás: Facebook/Varga Feri & Balássy Betty

„Nagy szerelmem az asztalos szakma, amikor kiderült, hogy nincs több rendezvény, azonnal elkezdtem. De mindent elvállalok. A technikus kollégámmal, akivel fellépni járunk, elvállaltunk egy házfelújítást burkolással. Üres ház, mindenki külön kocsival megy, maszkban dolgozunk. Minden átrendeződött.

Arra, hogy lemezeket készítsünk, énekeljünk az interneten, nincs idő. Annyit melózom, hogy alig bírom"

- mondta a Ripostnak.

Tóth Vera ujjáról sem esik le a karikagyűrű, mert kétkezi munkát kell végeznie. Az énekesnő felszolgálónak állt párja palkonyai éttermében teljes munkaidőben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mindjárt vége a műszaknak.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

„Aki látni akarja, hogy töröm össze magam egy tálca borospohárral, vagy azt szeretné, hogy főzzek neki kávét vagy azt, hogy kitöltsek egy finom pezsgőt egy jó (párom és általam készített) házi ravioli, vagy isteni kovásztésztás pizza mellé, jöjjön hozzánk..." - írta Vera az Instagramján.

Détár Enikő többször hangoztatta, hogy ha kell takarít, autót mos, füvet nyír. Nem csak a szája járt, el is kezdett dolgozni árufeltöltőként egy üzletben.

Détár Enikő nem akart segélyért folyamodni. Forrás: Polyak Attila

"Elkezdtem gondolkodni, hogyha ez két vagy három hónapnál tovább tart, esetleg jön egy újabb hullám, akkor nem eret akarok vágni, megpróbálok nem segélyért rohanni, hanem mi az, amit én ennyi idősen el tudok végezni„ – nyilatkozott a színésznő.

Lajsz András Pécsett nyitott éttermet, ahol most beállt alkalmazottai közé dolgozni. Ingyenes ételosztásba kezdtek, illetve az ételfutári feladatokat is maga a koktélkirály végezi most.

Lajsz András a futárkodást is bevállalta. Forrás: TV2

„Nem állítom, hogy könnyű a helyzetem, minden lehetséges módon próbálok fent maradni. Én magam is beálltam a saját éttermemben futárnak, ételt szállítok ki. Ingyenessé tettük a házhoz szállítást is, hogy minél inkább megmaradjon a forgalmunk" - mondta Lajsz András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.