Mindenkinek vannak furcsa szokásai: nálunk sokan tejföllel eszik a paprikáskrumplit, vagy ketchuppel a bundás kenyeret, de vajon mi a helyzet a hollywoodi hírességekkel? A velvet összegyűjtötte a celebek furcsa étkezési szokásait: van, amitől biztosan padlót fogsz.

Jake Owen a sós nasik megszállotja: az énekes még a kólájába is szór némi sót.

Jennifer Lawrence kedvenc nasija a csili-pizza-tészta szendvics. Ha nem érdekelnek a kalóriák, és te is szeretnéd elkészíteni, szükséged lesz egy szelet pizzára, amire csiliszószt teszel, majd jöhet bele egy kis tészta, végül pedig egy újabb szelet pizza.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Selena Gomez a popcorn megszállotja, azonban nem akárhogy: az énekesnő tabasco szószt és némi csemegeuborka-levet mixel össze egy csipet sóval, és ebben mártogatja a ropogtatnivalót.

Kelly Rowland kedvence a cukorral szórt sült krumpli, szerinte ugyanis így a legfinomabb ez a cseppet sem kalóriamentes köret.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Meghan Markle a cukkinit fogyasztja szokatlanul, ugyanis ahelyett, hogy megpárolná, vagy tésztát készítene belőle, hús alaplében főzi egészen addig, amíg kása nem lesz belőle, és ezt a pépes keveréket kanalazza a tésztára.