Huszonéves férfiak akarják felszedni a 62 éves Sheila Kiss-t

ajánlat szexi férfi idős asszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sheila Kiss talán egy csodabogár, hiszen egészen hatvanéves koráig dolgozott modellként. A férfiak egyszerűen rajonganak érte, sőt akad olyan huszonéves is, aki komoly ajánlatokkal kereste fel.

Elmondása szerint a kifutókon érzi magát igazán magabiztosan, ott tudja igazán kibontakoztatni személyiségét. A rengeteg edzés mellett pedig az egészséges étkezésére is összpontosít. Bár többször is hangsúlyozta, hogy nem vékony, hanem sportos alakot szeretne. Ezért nem is számolgatja a kalóriákat, és életszemléletétől távol áll, hogy proteinport és táplálékkiegészítőket szedjen. Az asszony úgy véli, hogy tudni kell, mi a jó a szervezetünknek és lehetőleg biztos forrásból, frissen szerezzük be az élelmiszereket - írja a DailyMail.

Rengeteg férfi bombázza üzenetekkel, amelyekben randevúra hívják vagy pikáns üzenetekkel találkozik. Ám nem a vele egykorúaktól kapja mindezt, hanem elsősorban a huszonéves férfiaktól.

A férfiak mindig megbámulnak, de nem veszek róluk tudomást. Csak nevetek magamban, hogy elég idős vagyok ahhoz, hogy az anyjuk lehetnék."

- nyilatkozta Sheila.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.