Jordán Tamás magány Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Velemi otthonában él Törőcsik Mari, a koronavírus-járvány óta, ha lehet, még elszigeteltetebben, mint eddig. A színésznőt megviseli az egyedüllét, árulta el Jordán Tamás, a színésznő régi barátja, a szombathelyi színház igazgatója. 

"Minden héten felhívom legalább egyszer, és amikor legutóbb beszéltünk, elárulta, már nagyon szenved attól, hogy nem látogathatják a szerettei, a barátai. Most először mondott nekem olyat, hogy hiányzom neki, amitől bevallom, meghatódtam" – mondta el a Blikknek Jordán Tamás, és hozzátette, neki is hiányoznak a személyes találkozások, hiszen korábban hetente legalább egyszer mindig felkereste a színésznőt. "Remélem, hamarosan újra meglátogathatom, de az egészsége érdekében meghozott óvintézkedésekhez akkor is tartom majd magam" - nyilatozta.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Annyit elmondhatok, hogy Mari egészségi állapota változatlan. Gyengécskének érzi magát, ezért nem is nagyon hagyja el a nappaliszobát, de nem történt semmi, ami miatt különösebben aggódni kellene érte. Az időjárási frontokat nehezen viseli, de semmiben sem szenved hiányt. Gondozói váltásban vigyáznak rá" – fűzte hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.