Pataki Zita szakmát vált: ezt fogja csinálni

tanács meddő szakma coach Pataki Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita az RTL Klub Reggeli műsorának a vendége volt, ahol elárulta, miképp változtatta meg életét a karantén, és milyen új feladatok elé állította ez a rendkívüli helyzet.

A népszerű időjósnak és párjának nagyon fontos volt, hogy mindenképpen megmaradjon a megszokott rendszer, ezért napirenddel próbálták kordában tartani a hétköznapokat. A műsorvezető különféle vlogokat készített ezzel tartotta a kapcsolatot a rajongóival, ez pedig hatalmas változást hozott az életében. Rengeteg nő megkereste meddőségtörténetével, ezért elhatározta ezt választja hivatásának.

Kendőzetlenül mesél a meddőség, az örökbefogadás és a gyermekvállalás legkellemetlenebb kérdéseiről is. Imád segíteni másoknak, így nem volt kérdés: ez a küldetése.

Online, csökkentett díjszabással kezd tanácsadói karrierjébe. Hivatalosan termékenységi coach lesz, és leginkább online fogadja majd vendégeit. Mély orvosi elemzésekbe azonban nem megy bele, hiszen ahhoz nincs orvosi végzettsége, azonban a pszichológiában, valamint a témában igencsak jártas és coach végzettsége is van, így főleg lelki segítséget nyújt majd a nőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.