Kulcsár Edina bevállalta: megmutatta a hasát szülés után - Fotó

szülés Kulcsár Edina test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő szerint nem muszáj tökéletesnek mutatni magunkat a közösségi oldalakon, a hibákat is bátran fel kell vállalni. Ő is ezt tette: megmutatta, milyen a hasa szülés után.

Bizonyára sok nő hálás most Kulcsár Edinának, aki nem akarja magát tökéletesnek beállítani két szülés után. Edina közeli fotót készített hasáról, hogy megmutassa, neki is vannak hiába. De ezt bátran viseli, hiszen két gyönyörű gyerekét köszönheti neki.
Ráadásul férje, Csuti szerint, ez nagyon „menő".

Kulcsár Edina büszkén vállalja, ilyen a hasa szülés után! Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Lehet, hogy sokak most azt mondják magukban, hogy 'jézus, minek kell ezt a csúnyaságot mutogatni?', de én fontosnak tartom, hogy a közösségi oldalakon ne csak azt mutassuk meg magunkon, ami tökéletes, hanem azt is, ami nem az.

Igazából az volt a fordulópont nálam, amikor odamentem a férjemhez, Csutihoz, boci szemekkel ránéztem, és azt mondtam neki, hogy 'Nézd, milyen csúnya lett a hasam!', majd felhúztam a pólóm. Minden gondolkodás nélkül óriási mosollyal rám nézett, és azt mondta, 'de menő'.

Hát, elhittem neki, és azóta én is ilyen szemmel nézem a hasamat a tükörben, de nem is igazán érdekel. Sokat köszönhetek ennek a 'menő' hasnak. A két tündéri gyermekemet." - írta Edina az Instagram oldalán.
Kattints IDE a fotóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.