Kiss Endi attól tart, pofont kap közvetlensége miatt

Forrás: Instagram -
Korda György Kiss Endi Balázs Klári Kökény Attila Bódi Guszti Bódi Margó koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan a zenészek is visszatérhetnek a koncertezéshez. Bár sokan még tartanak a koronavírustól, és egyelőre kerülnék a testi kontaktust a rajongókkal, Kiss Endi pont attól fél, hogy közvetlensége miatt kap majd egy pofont.

Véget ért a veszélyhelyzet, így már 500 fő alatt lehet rendezvényeket tartani. Végre az előadóművészek is visszakapják valamilyen szinten a munkájukat. A legtöbben ezt már nagyon várták, viszont vannak, akik azért még kicsit tartanak a járványtól.

Korda György és Balázs Klári már csak koruk miatt is óvatosak, ezért úgy döntöttek, ők mindenképp kerülik a testi kontaktust a rajongókkal. Bódi Guszti és Margó sem áll még készen a közös fotózkodásokra.

Kökény Attila noha kezdetben nagyon óvatos volt, most azt mondja, ha már újra színpadra állhat, akkor legyen minden a régi.

„Most, hogy elülni látszik a vírus, már nagyon várom, hogy ismét a közönségemmel legyek. Nem félek, nem akarok távolságot tartani tőlük. Ha már csináljuk, csináljuk rendesen! Lehet szelfizni velem és beszélgetni is úgy, mint a karantén előtt" - mesélte a Ripostnak az énekes.

Kiss Endi ugyanígy vélekedik, ő amúgy is mindenkit ölelget és puszilgat, most viszont kicsit fél, hogy emiatt valaki megorrol rá.

Kiss Endi mindenkit puszilgat, és ölelget. Forrás: Instagram

„Mindenkit ölelgetek, és puszilgatok ha kedvelem, és jól érzem magam. Persze ez most kockázatos lehet, de én nem a koronavírus miatt aggódom, sokkal inkább azért, hogy a járvány miatt valaki rossz néven veszi a közvetlenségemet, és kapok egy hatalmas pofont" - mondta Endi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.