Több mint 30 év után pereli exe Elton Johnt

Forrás: Getty Images/1984 Getty Images/Patrick Riviere -
Elton John válás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elton Johnt szerződésszegés vádjával pereli egykori felesége.

A zenész életrajzi könyve kiverte a biztosítékot volt feleségénél. Renata Blauelt többször is megemlíti tavalyi Me: Elton John című művében. Információk szerint azonban a pár nyolcvanas évekbeli válása után titoktartási szerződést kötött. A 67 éves nő a válás óta teljesen elzárkózott a nyilvánosságtól, most viszont a szerződés megszegése miatt beperelte a sztárt - írja a Blikk.

Forrás: Getty Images/1984 Getty Images/Patrick Riviere

„Renateval a váláskor megegyeztünk, hogy sosem beszélünk nyilvánosan a házasságunk intim részleteiről, és én ezt tiszteletben tartom. Az igazság az, hogy nem is tudnék semmi rosszat mondani Renateról" - írja Elton sikerkönyvében.

A nő ügyvédei szerint Blauel csupán közös megegyezésre szeretne jutni.
Elton és Renate 1983-ban ismerkedett meg egymással egy londoni stúdióban, mikor a zenész a Too Low for Zerót nevű albumát rögzítette. Egy évvel később, pedig már össze is házasodtak Valentin-napon, Sydney-ben. A boldogságuk azonban nem tartott sokáig, ugyanis 1988-ban elváltak, az énekes pedig nem sokkal később bejelentette, hogy a férfiakhoz vonzódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.