Megmutatta bombázó feleségét Gáspár Laci - Fotó

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
Gáspár Niki szexi fotó Gáspár Laci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi és egyben romantikus posztot tett közzé nemrég Gáspár Laci.

Gáspár Laciról minden rajongója tudja, hogy mennyire fontos számára a testmozgás. Sokszor posztol Instagram-oldalára fotókat az edzőteremből, és természetesen a kidolgozott testéről is. Nemrég a lábáról mutatott képet a rajongóinak, de nem nyerte el mindenki tetszését, sőt...

Most azonban egy olyan képet tett közzé, amit egyenesen imádnak a követők: a sztár feleségével, Nikivel látható fotón, akivel tegnap ünnepelték a 6. házassági évfordulójukat.

"Tegnap voltunk 6 éves házasok. Nem tettem ki aznap egyből. Csak gondolkodtam, mi az, amit megoszthatok azokkal, akik igazán szeretnek engem, azokkal kapcsolatosan, akiket nagyon szeretek és féltek. 6 éve vettem el és igen, nekem nem elsőre jött az igaz szerelem. Ami volt sosem tagadom, minden van valamiért és köszönök mindent mindenkinek. Egy dolog biztos, Nikit 6 éve vettem el és amióta ismerem Őt, azóta vagyok igaz, tiszta érzésekkel boldog. Nem lehet eltévedni csak megbotlani" - írja a kép mellé a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.