VV Béci három és fél éve küzd a borzalmas ízületi fájdalmaival. A betegség mostanra olyannyira komolyra fordult, hogy már a mindennapjait is megnehezíti, dolgozni, de még lábra állni is alig tud, így átmenetileg a családbővítésről is le kellett mondaniuk párjával.

 Az egykori valóságshow sztár már több millió forintot költött különböző kezelésekre, és minden alternatív gyógymódot kipróbált, ám eddig eredménytelenül.

Három és fél éve kezdődött a betegség. Amolyan ízületi probléma, de igazából egyik orvos sem tud pontos diagnózist felállítani"

kezdte mesélni a Borsnak.

„A koronavírus-járvány miatt minden fellépésemet visszamondták, most pedig, hogy újra munkába tudnék állni, az egészségi állapotom miatt nehezebben megy a fellépés, de mindent elvállalok. Egy-egy kisebb bulira eljárok, de a múltkor is alig bírtam kitántorogni a színpadra. Az anyagi tartalékaim nagy részét már feléltem. Néha futárkodni és csomagolni szoktam, de az orvosi kezelések minden pénzemet felemésztik" 

A szteroidok szedését azonban abba kellett hagynia, hiszen párjával kisbabát szeretnének, így az erős gyógyszerek a családalapítás útjába álltak, hiszen a magzatra rossz hatással lehetnének ezek a fájdalomcsillapító készítmények.

Miután ezt megtudtam, azonnal abbahagytam a szteroidok szedését, mert én vagy száz gyereket szeretnék. Egyelőre viszont úgy áll a helyzet, hogy még saját magamat sem tudom ellátni, a párom próbál egyben tartani. Éjszaka felkel hozzám, és együtt sír velem"