Nehéz időszak van Kulcsár Edina és Csuti mögött - Videó

Forrás: Instagram/Csuti -
baba Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem rég új taggal bővült Kulcsár Edina és Csuti családja: megérkezett kislányuk, Nina. Sosem egyszerű egy újszülöttel a kezdeti időszakban, ám nekik még a járvány és a házépítés okozta nehézségekkel is meg kellett küzdeniük.

Kulcsár Edina és Csuti életében is okozott problémákat a járvány, ráadásul éppen közben érkezett meg a kislányuk, Nina, illetve ezzel egy időben készül az új otthonuk. A pár nem tagadta, hogy voltak veszekedések és feszültségek köztük, de szerencsére egymás támaszai tudtak lenni a nehezebb időkben.

Edina szerint hihetetlen türelemre volt szükségük, a járvány miatt a munkahelyi problémákkal is meg kellett küzdeniük, ráadásul kislányuk sokat sír, mert hasfájós baba.
Csuti a Mokkában elárulta, nagyon fontos, hogy a nap végén megbeszéljék a problémákat egymással.
Úgy érzik, az életük akkor lesz teljes, ha végre beköltözhetnek új otthonukba.

Edina nem rég a közösségi oldalán nyíltan vállalta, hogy néz ki a hasa szülés után. Csuti azt mondja, szerinte ez menő, és őt egyáltalán nem zavarja, így minden anyukát arra bíztatnak, ne szégyelljék, hogy megváltozott a testük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.