Hódi Pamela levágatta hosszú haját, nem volt könnyű döntés - fotó

Hódi Pamela frizura haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár megvált hosszú tincseitől, és egy rövidebb fazonra váltott. Hódi Pamela bevallotta, nagyon izgult, és a fodrásznál fél óráig győzködte magát, hogy megtegye.

Derékig érő frizurájából félhosszúra vágatta a haját Hódi Pamela. A sztár néhány éve váltott barnáról szőkére, most pedig ismét úgy döntött, itt az ideje a változásnak.
Mindig is hosszú haja volt, de már unta ezt a fazont, viszont nehezen vette rá magát a vágatásra. Még a fodrásznál is fél órát vacilált, mire meghozta a végleges döntést.

"Mindig ki szerettem volna próbálni a rövidebb hajat! Mióta az eszemet tudom, hosszú hajam volt, szerencsére mindig egészséges és gyorsan is nő a mai napig! Kicsi koromban a fenékig érő hajunk levágása ünnepnapnak számított, ilyenkor mindig Kleopátra fazonra vágattuk le nővéremmel!

Akkor is nagyon izgultunk mind a ketten. Na de ma mondhatnám, hogy elszántan érkeztem Zsoltihoz a szalonba, de hazudnék! Fél órán át vaciláltam, hogy bevállaljam-e. Aztán körülbelül mindenkit megkérdeztem, kinek mi a véleménye, köztük Titeket is, és a döntés arra jutott, hogy csináljuk.

Az az igazság, hogy már nem tetszett annyira a nagyon hosszú haj, úgyhogy pár hónapja levágattam cickóig, és most attól is rövidebbre. Egyszer élünk és nem egy végleges döntés! Egyelőre egyáltalán nem bántam meg, sőt..." – írta Pamela Instagram oldalán a fotó alatt.
A követőinek nagyon tetszett a változás, bár volt aki a derékig érő hajra voksolt inkább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.