Több mint ezren kommentelték Majka posztját: a zenész felkavarta az állóvizet

koncert Majka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Majka alaposan megmondta a magáét a Facebookon. A zenésznél azok a kommentelők verték ki a biztosítékot, akik az iparág dolgozóit "kapálni" vagy a "gyárba" küldenék most, hogy a koronavírus-járvány miatt nem lehet 500 főnél nagyobb zenés rendezvényeket tartani. Sokan Majka mellé álltak, de a rapper a saját rajongói oldalán is kapott hideget-meleget. Most a hozzászólásokból szemezgetünk. 

De előbb megmutatjuk a nagy port kavaró posztot:

És jöjjön néhány kömment:

"Mert folyton siránkozik. Volt amikor azért mert nem játsszák a rádiók a zenéit, volt amikor azért mert nem kapott a jogdíj-pénzből. Most épp emiatt. Jövő hónapban meg majd valami más miatt."

"Ez teljesen oké amit leírsz, csakhogy ez anno volt igaz. Az emberek a 40 évet egy gyárban, egy munkahelyen simán végéig nyomták. Ma már ez sajnos nem mondható el, és igenis több lábon be kell állni, akart szakma terén, mert rohadtul nem tudni mit hoz az élet. Felelős szülőként pedig erre kell tanítanunk gyermekeinket, h legyen több szakmájuk , mert nem tudni éppen melyikbol tudja majd eltartani magát és a családját. Szóval nem biztos h rosszindulat van mindenki mögött aki dolgozni küld."

"Az az erzesem, hogy valahogy sosem leszel elegedett barmit is ersz el. Vagy azert mesz bele nevetseges es szerintem Hozzad cseppet sem illo posztolgatos cicaharcba, mert valami dijat nem kapsz meg, vagy mert mennel koncertezni, de ez nem tetszik embereknek. Szerintem zeneileg, mediaban betoltott szerepeidben eleg magas szakmai szinvonalat ertel el az evek alatt. Nem melto Hozzad ez az allando kamaszos "hisztizes" ."

Nagyon sokan persze teljes mellészélességgel kiálltak Majka mellett, és alig várják, hogy mehessenek a koncertjeire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.