Íme a videó, ami a világ egyik legijesztőbb történetét örökítette meg

hátborzongató szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legbrutálisabb horrorfilmbe is beillene Elisa Lam halálának rejtélyes története. A 23 éves diáklány testét ugyanis egy szálloda tetején, egy víztartályban találták meg. A rendőrök kizárták a gyilkosság és az öngyilkosság lehetőségét is.

A halála előtt pár perccel egy hátborzongató videó készült róla, amely még ma is felzaklatja a nézőket.

A négyperces videót az egyik lift kamerája rögzítette, Elisa a felvonóba lépve először teljesen megszokottan várja, hogy a lift elinduljon. Amikor az nem mozdul, szinte lopakodva néz ki a liftből, leguggol, többször ki- és belép, bizarr mozdulatokat tesz, majd elkezd veszekedni, ám senki sem látszódik a felvételen. Majd visszatérve a liftbe, elkezdi nyomkodni a gombokat, ezután végleg kilép, ugyanoda, ahova korábban, de ekkor már a fejét fogva, ismét vadul gesztikulál, majd végleg eltűnik. A felvételen ezután liftajtó látható, ami magától nyitódik és csukódik, akár egy horrorfilmben. A lány esete a mai napig megoldatlan, az ijesztő videót pedig még most is ezrek tekintik meg, és egy rejtélyes halálesetekkel foglalkozó realitysorozat is épült rá, sőt több fiktív krimisorozat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.