Polyák Lillát összetévesztik a Mintaapákban megformált karakterével: kap hideget-meleget

Mintaapák család Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla a karantén alatt feltöltődött, és készült a Mintaapák második évadára, amelynek forgatásai már meg is kezdődtek. Habár saját bevallása szerint egyáltalán nem hasonlít az általa megformált karakterre, sokan mégis összemossák őket, és üzenetekkel bombázzák a színésznőt, amiért "elhagyta a családját".

Polyák Lilla becsülettel betartotta a karanén szabályait, az otthon töltött idő alatt pedig próbált feltöltődni, közben pedig készülhetett a Mintaapák második évadára is. Karakterével, Klárával nincs bennük sok közös, az emberek azonban gyakran mégis összemossák őket.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Gömöri András Máté - Instagram

"

Kapok hideget-meleget, amiért »elhagytam a családomat«. Próbálom kiverni a fejemből, de nem könnyű, mert anyatigris vagyok.

Blikknek

Különösen jó viszony alakult ki köztem és a sorozatbeli férjemet játszó Fenyő Iván között. Jól működtünk, de Kamarás Ivánnal is tök jól megy minden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.