Hihetetlen, hogy Sütő Enikő mit meg nem tesz a szépségéért

narancsbőr Sütő Enikő szépségápolás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell titkára bizonyára mindenki kíváncsi, hiszen szuper formában van 61 évesen is. Sütő Enikő most részletesen elárulta, mi a karcsú, feszes testének a titka, amelyen még narancsbőr sincs.

Sütő Enikőre még a '70-es években figyelt fel az ország, amikor egy naptejet reklámozó óriásplakáton pózolt. Az akkor pályája kezdetén álló fiatal modell szép karriert futott be azóta.
Sütő Enikő szépsége töretlen, a 61éves modell most elárulta titkait.

Úgy gondolja, egy nőnek ne mérlege legyen otthon, hanem tükre, amibe belenézve meglátjuk, mint szeretnénk változtatni. Innentől már csak tenni kell érte.
Ő is mindent elkövet, hogy bomba formában legyen, rengeteget sportol, borzasztó egészségesen táplálkozik, sőt a bőrére is csak természetes anyagokat ken.

„Mindenkinek van egy saját kozmetikai üzeme, történetesen a teste, amit ha jól működtetünk, akkor a hatás garantáltan nem marad el. Az én titkom nagyon egyszerű: ami a kezem ügyébe kerül, azt fel is kenem magamra.

Van egy mondás, hogy igazán az tesz jót a bőrnek, amit meg is ehetünk. A belső kozmetika mindig sokkal eredményesebb hosszú távon, mintha gyorsan akarjuk külsőleg orvosolni a problémát.

Például gyakran eszem kékszőlőmag-őrleménnyel összekevert joghurtot, amit aztán a testemre is felviszek. Előbbi készítményt egyébként olaj formájában is szoktam használni, amit algaporral vegyítek, és kenem a bőrömre. Ezt követően nejlonzacskóba tekerem magam, és befekszem a melegítő takarómba úgy negyven percre. Fantasztikus méregtelenítő hatása van, ráadásul fogyaszt, és feszesít is, nem véletlenül nincs narancsbőröm 61 évesen" – árulta el Sütő Enikő a Borsnak.

Sütő Enikőnek 61 évesen sincs narancsbőre. Forrás: Fem3Café

Ezenkívül a csalánra is esküszik, mind teaként fogyasztva mind pedig a problémás bőrre kenve.
„Reggelente egyébként még aszkorbinsavat szoktam fogyasztani, amit másfél liter vízbe teszek, és öt citrom levével vegyítem. Ezzel meg is van a napi C-vitamin-adagom, D-vitamint pedig sörélesztőből nyerek, ugyan azzal szórom meg az ebédemet" – folytatta a modell.

Emellett természetesen rendszeresen mozog, heti háromszor, ha nem jut el a konditerembe, akkor otthon pótolja be. Szerinte minden csak akaraterő és igény kérdése, ő akkor érzi jól magát a bőrében, ha mindent megtett az egészségéért.

„Javaslom, együnk sok nyers zöldséget és gyümölcsöt, hiszen ha a mozgás mellett megfelelően étkezünk, akkor azt a szervezetünk garantáltan meghálálja. Ennyire egyszerű! Csak figyelnünk kell a természet adta csodákra, például a megfelelő vízbevitelre, a légzésünkre, de például igyekszem minél többször kapcsolódni a földhöz, az anyatermészethez, ezért sokszor mezítláb járok, mindezek mellett pedig a legfontosabb, hogy a gondolataimat is kordában tartom, meditálok, és minden nap gyertyagyújtással zárom a napomat." – tette hozzá végezetül Enikő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.