A karján növesztettek péniszt egy férfinak

Forrás: Shutterstock -
pénisz műtét növekedés beavatkozás kar kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malcolm az első a világon, akit így kezelnek.

A 45 éves Malcolm MacDonald vérmérgezés miatt vesztette el a péniszét 2014-ben. A férfi ezt követően depressziós lett és az alkoholhoz fordult. Később felkeresték az orvosai, hogy egy eddig még soha ki nem próbált műtéttel újra lehet a két lába között pénisz, csak előtte ki kell „termeszteni" a kezén. A beavatkozás során a karizmából és bőréből alakították ki az új péniszt, valamint csöveket helyeztek el benne. Az új pénisz most a karján lóg szabadon, hogy a bőr és a szövetek normálisan kialakulhassanak. Malcolm péniszét áprilisban ültették volna át, azonban a koronavírus miatt elhalasztották a műtétet.

Természetesen őrületes, hogy egy pénisz van a karomon. Nem is tudom használni. De ha belegondolsz, valójában ez elképesztő

– mondta a szerelőként dolgozó kétgyermekes apa a The Sun-nak, aki az orvosokat megkérte, hogy az eredeti méretéhez képest egy öt centivel legyen hosszabb az új nemi szerve.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.