Senki sem látogathatja Sas Józsefet

Forrás: TV2 -
látogatás Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány miatt hónapok óta nem látogathatják Sas Józsefet.  Az ápolásra szoruló humoristát most a felesége ápolja, aki éjjel nappal a férje mellett van. 

A humoristához hónapokon keresztül orvosi csapat járt, hogy minél gyorsabban felépüljön, a legutóbbi információk szerint a rehabilitáció jó úton haladt. A járvány miatt azonban már kevesebb orvos és gyógytornász jár hozzájuk, ezért a feladatok nagy részét Zsuzsa asszonynak kell ellátnia. Még a barátok is csak telefonon tarthatják a kapcsolatot a családdal.

Forrás: TV2

„Élő embert a járvány miatt nem engednek be hozzá, így én sem találkoztam vele hónapok óta. De ez érthető is, Józsit most óvni kell, nehogy elkapja ezt a fránya betegséget. A feleségével időként tartom a kapcsolatot, de többet nem mondhatok. Úgy döntöttek, nem szeretnének nyilatkozni, mi pedig barátként ezt tiszteletben tartjuk" – nyilatkozta a Ripostnak a család egyik közeli ismerőse, aki reméli, minél előbb találkozhat a legendás nevetettővel.

„Nem könnyű manapság az életünk, három ember munkáját végzem egymagam, ki sem látok a fejemből. Szinte semmire nincs idő, rohanok a teendők után, este pedig, amikor végzek a dolgommal, olyan fáradt vagyok már, hogy azonnal elalszom" - mesélte Zsuzsa asszony még áprilisban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.