Átverte őket a kivitelező, Tücsiék saját költségből javítják meg vadiúj otthonukat

átverés Tücsi építkezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és családja nem rég költöztek be új otthonukba, ám az építtető hanyag munkát végzett, emiatt most komoly problémák jöttek elő. Ráadásul nem tudják behajtani rajta, ez pedig súlyos anyagi kárt von maga után.

Hiába költözhettek be gyönyörű családi házukba Tücsiék tavaly decemberben, a pár boldogsága nem felhőtlen, ugyanis hiába a vadiúj lakás, már most előjöttek a problémák, amelyek a kivitelező cég hanyagságából adódnak.

Többek között elkezdett beázni a fal, hiányzik a szigetelés és a fűtésrendszerrel is gondok vannak. Hiába reklamáltak azóta, ügyvédhez is fordultak, és kikértek több szakértői véleményt, nem hajlandóak kijavítani a károkat, így a sztár és kedvese kénytelen a maguk költségén megcsinálni.

„Egyszerűen nem tudjuk érvényesíteni a garanciát, pedig három év van újépítésű házak esetén. Az építtető boldogan építkezik új helyen, úgyhogy legyetek résen. Most nekiállunk majd mi megcsinálni, mert továbbra is ázik a ház a terasz miatt" - írta Tücsi az Instagram-oldalán.

Tücsi és férje hibásan kapták meg új otthonukat. Instagram / Aryee Claudia Dedei

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.