Rémes állapot uralkodik Tücsiék otthonában: a költözés sincs kizárva

karácsony Tücsi ház kivitelező otthon szélhámos költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi és férje, Sofi már ügyvéd segítségét kérték a szélhámos kivitelezővel szemben, de egyelőre nincs megoldása az ügynek.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, egy szélhámos kivitelező átverte Tücsiéket. A házat lakhatatlan állapotban adta át nekik: a falak beáznak, hiányzik a szigetelés és a fűtésrendszer sem tökéletes. A téli időjárás csak rontja a helyzetet, ugyanis a rengeteg csapadék miatt még több helyen ázik a ház.

A sztármami egyre tanácstalanabb a helyzettel kapcsolatban, ugyanis a szóban forgó kivitelező az ügyvédi felszólítás ellenére sem jelentkezik.

„A karácsonyi készülődés helyett, ügyvédhez és szakértőkhöz rohangálhatok szakvéleményekért, hogy mi legyen a ház sorsa, költöznünk kell-e, vagy sem. Mindeközben ez az ember már egy újabb építkezésnek állt neki, hogy másokat is lehúzzon, átverjen és nyerészkedjen rajtuk..."

– árulta el Tücsi a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.