Judy nem szívesen mutogatja a hasán lévő tetoválást

Judy öltözködés bikini tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő elárulta, nem szívesen húz bikinit, inkább az egyrészes fürdőruhákat részesíti előnyben. Nem szeretné ugyanis megmutatni egy korábbi tetoválását, aminek már meg is kezdte az eltávolíttatását.

Judy elárulta, hogy míg a színpadon szívesen hord extrémebb ruhákat, addig a hétköznapokban az egyszerű, lenge darabokat részesíti előnyben, ami „ápol és eltakar".

Nem tagadja, hogy a karantén alatt felkúszott rá tíz kiló, ebből azonban már kettő le is adott.
„A karantén alatt híztam tíz kilót, amiből mondjuk már lement kettő, de még így is van honnan fogynom. Nem emiatt hordok nagy ruhákat, amúgy is ez jellemző rám, a laza darabokat szeretem, amiket szandállal, sportcipővel, adott esetben tűsarkúval is fel lehet venni, és mindenhez passzol. Színek tekintetében pedig valahogy én mindig a fekete darabokat szerettem, színes ruhákat csak fellépések vagy tévés szereplések alkalmával viselek" – mesélte a Blikknek.

Judy nem szívesen vesz fel bikinit. Forrás: TV2 Sajtószoba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.