A minap óriási örömhírt jelentett be L.L. Junior és felesége: kisbabát várnak. A zenész a babavárás örömeiről beszélt.

A tavalyi tragédia, Dávidka elvesztése után a gyászoló zenész lelkében ismét öröm van, hiszen most derült ki, hogy babát vár L.L. Junior felesége, Kinga. A zenész a közösségi oldalán osztotta meg a hírt rajongóival, a Blikknek pedig további részleteket árult el.

"Kinga a 14. hétben jár, és hát mondanom sem kell, mennyire boldogok vagyunk. Szerettünk volna közös gyermeket, de még nem próbálkoztunk, nem volt tervben, hogy most érkezzen hozzánk, de Isten így akarta – kezdte a zenész, aki elárulta, hogyan tudta meg a hírt.

"Kinga gyanakodott, hogy várandós, ezért vett egy tesztet. Én nem voltam otthon, amikor elvégezte, de sírva hívott fel, hogy gyerekünk lesz. Eleinte el sem hittem, utána persze én is elérzékenyültem."

L.L. Junior és Kinga 2019 januárjában mondták ki a boldogító igent.Forrás: Facebook

"Hétfőn voltunk vizsgálaton, vettek vért a genetikai vizsgálathoz, és ha minden jól megy, akkor pénteken tudjuk meg az eredményt. Kinga kislányt szeretne, én pedig fiút, bár mindegy is, a lényeg, hogy egészséges legyen" – folytatta a zenész, aki arról is beszélt, hogy a nagyfia, Lacika már nagyon várja a pici érkezését.

"Mindenki várja már a pici érkezését, Lacika fiam is, aki már azt tervezi, hogy mit játszhat vele... Azt gondolom, nem lehet véletlen, hogy ilyen hamar jön a baba, és hogy szeptemberre van kiírva Kinga, pár nap eltéréssel csupán Dávidka születésnapjához képest"– mondta Junior, aki családjával együtt hamarosan Törökbálintra költözik.

A zenész apósa, Körtvélyessy Zsolt színész is nagyon boldog volt, amikor megtudta a jó hírt.

Köszönöm a gratulációt, nagy boldogság ez nekünk. Várjuk, hogy megérkezzen a kis unokánk, reméljük, hogy sok időt tölthetünk majd vele – mondta Kinga édesapja.