Hálás lesz a bőröd, ha ezeket az élelmiszereket fogyasztod - Galéria

szép bőr egészség zöldség gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy bármit fogyasztunk és viszünk be a szerveztünkbe, az nyomot hagy a bőrünkön is. A szép, tiszta arcbőr érdekében érdemes olyan élelmiszereket fogyasztani, ami egészséges és jótékony hatással van arcbőrünkre is. 

A gyümölcsök, zöldségek fogyasztása és a napi folyadékbevitel elengedhetetlen kellékei annak, hogy a a szerveztünk megfelelően működjön és elegendő energiát biztosítson a napi feladatok elvégzéséhez. A bőr hidratáltságát legfőképpen gyümölcsök fogyasztásával érhetjük el.

A gránátalma például tele van antioxidánsokkal és C-vitaminnal, ami segíthet megakadályozni a ráncok és a bőrszárazság kialakulását. A bőr kollagéntermelésének serkentése érdekében pedig érdemes narancsot fogyasztani.

Amit kevesen tudnak, hogy a káposzta fogyasztás is nagyban hozzájárul a bőr fiatalságának megőrzéséhez, mivel rendkívül magas a rost tartalma, emellett gazdag A-, C- és K-vitaminban is.

Kattints a képre és nézd meg ezen kívül milyen ételektől lesz még gyönyörű a bőröd!

Forrás: Shutterstockhttp://www.origo.hu/tafelspicc/galeria/20200812-alapanyagok-amelyek-hozzajarulnak-a-bor-egeszsegehez.htmlmiddleon54723648

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.