Csisztu Zsuzsa úgy érzi, elfáradt, nehéz időszakon van túl

Forrás: Facebook/ FEM3 Café -
fáradtság karantén Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nem rég ünnepelte 50. születésnapját. Csisztu Zsuzsa nem szeretett volna nagy felhajtást, már csak azért sem, mert az utóbbi hónapokban igencsak kimerült.

Csisztu Zsuzsa szolidan szerette volna ünnepelni 50. születésnapját, párjától egy meseszép gyűrűt kapott ajándékba. A műsorvezető elárulta, nehéz volt számára a karantén, úgy érzi, kimerült az utóbbi hónapokban.

Csisztu Zsuzsa nehéz hónapokon van túl. Forrás: Facebook/ FEM3 Café

"Mióta édesanya lettem, aminek már tizenhárom éve, jóval kevesebb időm van magamra. Norbi reggeltől estig dolgozik. A karantén idején is bejárt a rendelőbe, mert a pácienseit nem hagyhatta magukra. Bevallom, el is fáradtam az elmúlt hónapok alatt, mivel a főzésen, mosáson, takarításon, fertőtlenítésen túl, a nagyobbik fiam mellett, aki hatodikos volt, bőven akadt tanítani való" - mesélte Zsuzsa a Best Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.