Drámai fordulat: 3 év után válik a világhírű színésznő

Glee (sorozat) házasság válás Winston Marshall Dianna Agron Mumford and Sons
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
3 év házasság után úgy néz ki, elmúlt a szerelem a Glee sztárja, Dianna Agron és a Mumford and Sons zenekar gitárosa Winston Marshall között. 

Dianna és Winston már egy évvel ezelőtt különköltöztek egymástól és sajnos azóta nem sikerült helyrehozniuk kapcsolatukat.

A Daily Star információi szerint olyannyira elmúlt a szerelem a Glee sztárja, Dianna Agron és gitáros között, hogy úgy döntöttek 3 év házasság után elválnak. Bár egyik fél sem erősítette meg a hírt, úgy néz ki, a színésznő hamar túltette magát a szakításon, azóta már más férfiakkal találkozgat.

3 év után válik a Glee sztárja, Dianna Agron Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

A sztárpár 5 évvel ezelőtt, 2015-ben kezdett el randizni egymással,az esküvőre két évvel később, 2017-ben került sor. A páros kerülte a nyilvánosságot, korábban sem teregették ki a nagyközönségnek a magánéletük titkait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.