Szívszorító szavakkal emlékezett meg Tahi Tóth Lászlóról a testvére

halál testvér gyász megemlékezés Tahi Tóth László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig gyászol Tahi Tóth László színművész családja.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Tahi Tóth László két és fél éve hunyt el. László síremlékének avatása pár napja volt a Farkasréti temető művészparcellájában. A megemlékezésen beszédet mondott a színművész özvegye, Kárászy Szilvia, és fivére Tahi-Tóth Gábor, aki megható szavakkal emlékezett meg a tesvéréről.

Tahi-Tóth Gábor Forrás: Facebook/Tahi-Tóth Gábor önkormányzati bizottsági tag Diósd

„Személyes és családi emlékeket idéztem meg, hiszen hatvan évig szoros kapcsolatban álltunk egymással. Nagyon sokat gondolunk Lacira, aki rendkívül jó ember volt.

Kettőnk között különleges kapcsolat volt, még a többi testvérünkhöz képest is.

Fiatalabb korunkban nyolc éven keresztül együtt jártunk Olaszországba nyaralni, ilyenkor egy teljes hónapot sülve-főve együtt töltöttünk. A gyermekkorunk különösen szép volt, és felnőttként sem szakadtunk el egymástól. Minden előadását láttam, sokat voltunk együtt" – mesélte a Ripost-nak Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.