Miley Cyrus-nak elege lett: elárulta az igazságot szakításáról

Miley Cyrus Liam Hemsworth Kaitlynn Carter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és Liam Hemsworth közel tíz után szakított, a hír bejelentését követően egy nappal már Kaitlynn Carterrel látták ölelkezni és csókolózni Miley Cyrust. Most azonban elárulta, a teljes igazságot az élesváltásról.

Tíz évet volt együtt Miley Cyrus és Liam Hemsworth. A pár össze is házasodott, ám ezután néhány hónappal szakítottak. Ez már önmagában megrendítette a rajongókat, ám csak ezután jött a hidegzuhany, ugyanis Mileyt egy másik nővel, Kaitlynn Carterrel látták csókolózni már a szakítás hírének másnapján Olaszországban.

Miley Cyrus elárulta az igazat szakításáról.

Sokan támadták emiatt a sztárt, nem értették, hogyan tudott ilyen hamar túllenni egy tízéves kapcsolaton.

„Nem az volt a legrosszabb, amikor rájössz, hogy már nem szereted úgy a másikat, mint régen. Ezt még el tudom fogadni. De a támadásokat, amiket kaptam, nem!" – fakadt ki Miley.

Az énekesnő elmondta, nem egyik napról a másikra romlott meg a kapcsolata Liammel.
„Számomra hihetetlen, hogy az emberek azt gondolják, nem telt el idő a szakítás és aközött, hogy engem mással láttak. Ez nyilvánvalóan nem úgy működik, hogy egyik nap még boldogan mosolyogsz valakivel a vörös szőnyegen, majd másnap már mással vagy Olaszországban. Hosszú idő telt el a kettő között, csak azt senki sem tudja" – vallotta be Miley Joe Rogan podcast műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.