Szőke Zoltán kegyetlenül őszinte kijelentése: "Nem volt gyomrom hozzá"

Forrás: RTL Klub -
Berényi Miklós Szőke Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedeken keresztül szórakoztatta a nézőket Berényi Miklós szerepében Szőke Zoltán. Azonban már búcsút intett a Barátok köztnek, és azt is elmondta, miért.

Zoltán azt mondja, hálás az elmúlt 21 évért, amit a sorozatban tölthetett, ugyanis enélkül sosem nyílt volna fel a szeme. Berényi Miklós szerepében ugyanis olyan sokszor volt intrikus szerepben, hogy rádöbbent, mennyire rossz lenne, ha tényleg ilyen emberekkel lenne tele a világ.

"A sorozatban sokszor elbagatellizáltunk és sárba tiportunk olyan elveket, mint a barátság, a család, a becsület, az adott szó, a tisztelet. Gondoljunk csak bele, milyen szinten van nevelő hatása a tévének. A nézők komolyan veszik a látottakat, és azonosulnak vele" - kezdte Zoltán a BEST-nek.

Forrás: RTL Klub

A híres színész azt mondja, érezhetően rossz hatással volt rá az a szerep, amit eljátszott, még akkor is, amikor már a felmondási idejét töltötte:

"Színészként eljátszottam a szerepemet, de a felmondásom előtti pár hónapban már mélyen lefelé húztak ezek az energiák, amelyeket én keltettem életre, hogy hiteles legyen az összjáték. Hiszek abban, hogy nem késő megfordítani és jóvátenni mindazt, amit "elkövettem" a képernyőn" - mondta. "Nem volt gyomrom hozzá, fizikailag is rosszul éreztem magam a bőrömben. Testileg-lelkileg megviselt, és tudtam, hogy ezzel egyszer el kell számolni a Teremtővel" - tette hozzá

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.