Ajándékba kapta a hőlégballonozást, amely a halálát okozta: korábban a rákot is legyőzte a nő

tragédia hőlégballon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy azt megírtuk, kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon szeptember 5-én kora este Válnál. A tűzoltók egy közeli kukoricásban találtak rá a ballon égő maradványaira, ekkor találták meg a szülinapos Hajnalka teljesen összeégett holttestét is. A tragédia teljesen ledöbbentette a helyieket. 

A születésnapozás tragédiába torkolott. Az ünnepelt Hajnalka szombat este nem tudott kimenekülni a süllyedés közben kigyulladt hőlégballonból. Szemtanúk szerint az asszony sokkos állapotba került, így nem mert a többiek után ugrani, valószínűleg ez okozta a halálát.

„Leszálláskor olyan erővel csapódott be a hőlégballon kosara, hogy ma is ott van a földön a nyoma. A feleségemmel együtt odasiettünk a tragédia helyszínére, ő a túlélőket locsolta vízzel. Egyikük elmondta, hogy biztatták Hajnit is, ugorjon ki, de ő vélhetően sokkot kapott, mert meg sem mozdult. Az utasok arca, keze megégett, testükre ráolvadt a ruha. A határban bolyongott Hajni férje, amikor rátaláltam. Azt mondta, a feleségét keresi. Szerencsére a tűzoltók nem engedték meg, hogy a felismerhetetlenségig összeégett holttestet megnézze" - nyilatkozta a Blikknek Császár Roland, Kajászó polgármestere.

egy emberként szorítottak a helyiek Hajnalkának, aki daganatos beteg volt. Igyekszünk a családot mindenben támogatni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.