Dancing with the Stars zsűri új szerep Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra hamarosan újra láthatjuk a képernyőn, de most a műsorvezetés helyett egy teljesen új szerepben próbálja ki magát. 

Ördög Nóra hamarosan új szerepben mutatkozik be:

zsűritag lesz a TV2 új műsorában a Dancing with the Stars című nagyszabású showműsorban.

A zsűrit Molnár Andrea országos latintánc-bajnok, koreográfus, mesterdiplomás táncpedagógus, Kováts Gergely Csanád ötszörös showtáncvilágbajnok, a TV2 Megatánc című műsorának győztese, táncművész, koreográfus, rendező, Schiffer Miklós nemzetközileg ismert stílus-és divattanácsadó, valamint Ördög Nóra alkotja.

Ördög Nóra zsűriként debütál a Dancing with the Stars című műsorban Forrás: TV2 sajtószoba

"Furcsa helyzet, mert rengeteg műsort vezettem, ahol zsűritagokkal álltam szemközt, figyeltem a munkájukat, de én most először kerülök ebbe a helyzetbe, és ülhetek be a zsűripult mögé. Nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőlem ez a szituáció. Azt gondolom, pont olyan zsűritag leszek, mint amilyen anyuka: igyekszem következetes lenni, meg szigorú, de valójában kenyérre lehet kenni, és nyilvánvalóan mindentől elolvadok majd"

- nyilatkozta Nóri a bemutatkozó videójában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.