Bochkor Gábor sem hagyta szó nélkül: Ő is nekiment Dancsó Péternek

Forrás: ATV -
Dancsó Péter YouTube videó Retro Rádió Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancsó Péter nagy felháborodást keltett legutóbbi videójával, melyben egy 14 éves almásfűzitői fiút parodizált ki. Bár azóta a Youtuber bocsánatot kért, sokan nem hagyják szó nélkül az esetet. Most Bochkor Gábor a Retro Rádióban fejtette ki véleményét az üggyel kapcsolatban. 

Ahogyan azt már korábban mi is megírtuk nagy felháborodást keltett Dancsó Péter legújabb videója, amelyben egy 14 éves almásfűzitői fiút paródizált ki, aki különféle intézkedésekkel szerette volna még élhetőbbé tenni a szülővárosát. Péter Instagram oldalán, Insta storyban kért bocsánatot az elhangzottak miatt, viszont ennek ellenére is nagy port kavartak a történtek.

Bochkor Gábor sem hagyta szó nélkül Dancsó Péter videóját Forrás: TV2

A téma a Retro Rádió reggeli műsorában is szóba került, ahol Bochkor Gáborék alaposan kifejtették a véleményüket a fiú megalázásával kapcsolatban.

"Nekem a bicska nyílik ki a zsebemben. Beleköt a nevébe, utána abba, hogy beszél – bevallom, engem jobban irritál Dancsó beszéde.

Udvardi Peti gyönyörűen fogalmaz. Én a motivációt akarom megérteni: persze, kell videótartalmat gyártani, de tényleg jól felmérte-e ő, hogy egy 14 éves srác, aki nem árt senkinek, sőt, példamutató, egyszer csak azt érzed vele kapcsolatban, hogy bekapcsolom a kamerát és kicikizem? Nem lehet belekötni" - mondta felháborodottan Bochkor Gábor a reggeli műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.