Dancsó Péter nagy felháborodást keltett legutóbbi videójával, melyben egy 14 éves almásfűzitői fiút parodizált ki. Bár azóta a Youtuber bocsánatot kért, sokan nem hagyják szó nélkül az esetet. Most Bochkor Gábor a Retro Rádióban fejtette ki véleményét az üggyel kapcsolatban. 

Ahogyan azt már korábban mi is megírtuk nagy felháborodást keltett Dancsó Péter legújabb videója, amelyben egy 14 éves almásfűzitői fiút paródizált ki, aki különféle intézkedésekkel szerette volna még élhetőbbé tenni a szülővárosát. Péter Instagram oldalán, Insta storyban kért bocsánatot az elhangzottak miatt, viszont ennek ellenére is nagy port kavartak a történtek. 

Bochkor Gábor sem hagyta szó nélkül Dancsó Péter videójátForrás: TV2

A téma a Retro Rádió reggeli műsorában is szóba került, ahol Bochkor Gáborék alaposan kifejtették a véleményüket a fiú megalázásával kapcsolatban.

"Nekem a bicska nyílik ki a zsebemben. Beleköt a nevébe, utána abba, hogy beszél – bevallom, engem jobban irritál Dancsó beszéde. Udvardi Peti gyönyörűen fogalmaz. Én a motivációt akarom megérteni: persze, kell videótartalmat gyártani, de tényleg jól felmérte-e ő, hogy egy 14 éves srác, aki nem árt senkinek, sőt, példamutató, egyszer csak azt érzed vele kapcsolatban, hogy bekapcsolom a kamerát és kicikizem? Nem lehet belekötni" - mondta felháborodottan Bochkor Gábor a reggeli műsorban.