Love Bistro Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen bírja a nyomást Oláh Gergő felesége. A Love Bistro legutóbbi adásában a séfek igencsak megviccelték a sztárpárokat. Az énekes és párjának számítását alaposan keresztülhúzták Angéláék, így Nikinek egyedül kellett főznie. A gyakorlott háziasszonynak nem is lett volna semmi problémája, ha az étel főeleme nem a pisztráng lett volna.

Niki undorodik a halaktól és nem is igazán mer hozzányúlni az állathoz, ám a verseny miatt kénytelen volt. A kóstolásnál azonban eltört a mécses.

Forrás: TV2 Sajtószoba

„Amikor Gergő bejött, rögtön bocsánatot kértem tőle, mert úgy éreztem semmi sem sikerült a konyhában. Szégyelltem magam, hogy úgy nézett ki a tányérom, ahogy, azzal a szétesett hallal, ezért is sírtam el magam. Amikor a séfek azt mondták, hogy az én halamnak van a legjobb íze, nem akartam hinni a fülemnek" - mondta Niki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.