Így szépítkezik az élő Barbie baba - Videó

plasztika Barbie smink arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg olyan nő él köztünk, akik egyszerűen nem bírjál elfogadni a természettől kapott külsejüket. Plasztikai beavatkozások sorozata veszi ilyenkor kezdetét, annak érdekében, hogy teljesen máshogy fessenek, mint eredetileg. Ezzel pedig pontosan így van Valeria Lukjanova is.

Azonban nem csak ő az egyetlen élő Barbie, itt van például Elena, Kerry Sőt! A magyar Barbara is büszkén vállalja átalakulását.

Valeria azért szeretne az ikonikus babára hasonlítani, hiszen gyerekkorában rengeteg Barbie babája volt, rajongott értük. Már akkor is úgy vélte, hogy a játék külseje maga a tökély. Ekkor azonban még senki sem gondolta, hogy így is akar kinézni.

Elkezdett edzeni, ám amikor ez már nem volt elég plasztikai sebész segítségét is kérte és teljesen átalakult. A modell azonban tagadja, hogy mellműtétén kívül lett volna bármiféle beavatkozása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.