Ezt a nőt egyszerűen nem hisszük el. Nem csak az a baj vele, hogy Barbie-nak képzeli magát, hanem az is, hogy mindenkit lenéz, aki nem ért ezzel egyet. 

A 33 éves Kerry plasztikai műtétek sorozatán esett át annak érdekében, hogy ő lehessen a közkedvelt Barbie babák élő megtestesítője. Ehhez mindössze 7 évre volt szüksége, és 100 ezer fontra ( nagyjából 35 millió forint), amit természetesen nem a magasan kvalifikált és értelemmel megáldott hölgy teremtett elő magának. 

Hanem a leginkább ürgéhez hasonlító férje, aki vélhetőleg bármit megtenne azért, hogy a kedvese ne hagyja el. Az előrelátó és okos férfi még egy óriási játékdobozt is csináltatott Kerrynek, amibe úgy betudja csomagolni magát, mint egy bontatlan játékbaba. 

Egyébként Kerry egy egész jól sikerült baba lett, azt leszámítva, hogy az arca egy leharcolt 50-es prostituált ábrázatával vetekszik. Mindenesetre megérné összekötni őt az élő Ken babával, aki nagyjából ugyanannyira elmebeteg, mint a nő társa. 

Kerry ugyanis úgy véli, hogy nincs semmi kivetnivaló abban amit csinál, sőt véleménye szerint minden nőnek így kellene kinéznie. És aki rossz szemmel néz rá, az valójában csak féltékeny, amiért neki nincs lehetősége újraszabatni minden porcikáját - írta mega Metro.