Rengeteget költött műtétekre a dán élő Barbie, Elena Rosso

Forrás: NORTHFOTO/Nik Skjoth / Elena Rosso / mediadrumworld.com/Nik Skjoth / Elena Rosso / Mediadrumworld.Com -
plasztikai műtét műtét orvos család Barbie kórház Elena Rosso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz a családi körülmények közé született a koppenhágai Elena Rosso. Fiatalon rossz társaságba keveredett, úgy döntött, többé nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások. Számos palsztikai műtétnek vetette alá magát, ma már úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

Több, mint 23 ezer dollárt, azaz 6 és fél millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre a koppenhágai Elena Rosso. A nő rossz családi körülmények között töltötte gyermekkorát, majd rossz társaságba keveredett. Egészen fiatal korától kezdve önállóságra törekedett, úgy akart élni, hogy ne érdekelje mások véleménye.

Így festett Elena Rosso a műtétek előtt Forrás: NORTHFOTO/Elena Rosso / mediadrumworld.com/Elena Rosso / Mediadrumworld.Com

Először ajkait csináltatta meg 2013-ban, innen pedig már nem volt megállás. Ezután megműttette arcát, állkapcsát, csípőjét, B kosaras melleit pedig E kosarasra cserélte. Fekete haja szőke lett. Elena Rosso ma már leginkább egy élő Barbie babára hasonlít. A változás akkor a legszembetűnőbb, amikor régi és új fotóit egyszerre szemléljük.

Ma már egy Barbie babára hasonlít a fiatal nő Forrás: NORTHFOTO/Nik Skjoth / Elena Rosso / mediadrumworld.com/Nik Skjoth / Elena Rosso / Mediadrumworld.Com

Ám nem ő az egyetlen, aki a világ egyik kedvenc játékára akar hasonlítani. Legutóbb Ophelia Vanity-ről írtunk, aki szintén a Barbie babára akar hasonlítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.