Curtis kendőzetlenül: Tőlem kétnaponta más megy ki a bejárati ajtón

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
válás csajozás Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis zavarba ejtő őszinteséggel beszélt magánéletéről: nem igazán érdekli mit szeretne egykori felesége, hiszen senki kedvéért nem fog megváltozni. 

Ahogy írtuk is, hatalmas port kavart, amikor a Best magazin néhány héttel ezelőtt lefotózta Curtist, Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval. Őrült találgatás vette kezdetét a rajongók és a sajtó körében, sőt még Krisztit is megkérdezték férje választásáról. A rapper pedig megelégelte a pletykákat, felszólalt az ügyben.

„Rengeteget dolgozom, nyilván ez kevésbé érdekes, mint az, hogy pár napja lefotóztak valakivel. Felhajtást csináltak belőle, feleslegesen. Tőlem kétnaponta más megy ki a bejárati ajtón" - kezdte a Borsnak.

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

„Krisztit szeretem, felnézek rá, a kisfiamat, aki egy csoda, imádom, de nem tudok mindent úgy tenni, ahogyan a feleségem szeretné. Meg kellene változnom, de az már nem én lennék"– mondta Curtis.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.