Détár Enikő elárulta, mi a titka remekül működő párkapcsolatának

Détár Enikő párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő és tíz évvel fiatalabb szerelme, Péter kapcsolatáról sokan hitték, hogy nem lesz hosszúéletű, ám a szerelmesek rácáfoltak erre.

Détár Enikő és Rékasi Károly 29 év után dönötttek úgy, hogy szétválnak útjaik. Azóta már mindketten megtalálták a boldogságot, Enikő pedig úgy érzi, mostani párjával valóban egymásnak lettek teremtve.

A színésznő elárulta, hogy ők ketten hét éve mindig számíthatnak egymásra, Péter pedig mindig ébren várja őt, hogy hazaérjen a munkából, legyen az éjszaka vagy épp hajnal.

"Reggelente szinte azt sem tudom, hol vagyok, örülök, ha időben el tudok indulni, olyankor sok mindenre nem lehet tőlem számítani. Ráadásul most több időt töltök a táncpartneremmel, Baranya Dáviddal, mint a párommal. De Péterem minden este megvár ébren, bármilyen későn is érjek haza, hogy beszélgessünk. Nem hittük volna, de örökké tart ez a szerelem. (...)

Van egy olyan oldalam, amit kevesen ismernek, szeretek cuki mami és feleség lenni. Otthon nem vagyok annyira erős és erőszakos.

Persze a színpadon igyekszem magam odapakolni, de megdöbbennének az emberek, ha látnák, milyen vagyok családi körben. Ha nem reggeltől estig dolgozom, főzök és kiszolgálok mindenkit, Péteremet és az összes gyereket, ha otthon vannak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.