Bochkor Gábor újraszámolta Puskás Peti szerelmi kalandjait: nem jött ki a matek

Forrás: ATV -
számolás nőügyek Puskás Peti Retro Rádió Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Petiről meglepő hírek derültek ki az elmúlt napokban: Az énekes bevallotta, hogy szerelme, Dallos Bogi előtt 400-500 nővel volt dolga. A Retro Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor a hír hallattán nem igazán hitt a fülének és újraszámolta, hogy valójában hány nővel lehetett együtt Peti. 

Az X-Faktor női mentoráltja, Dallos Bogi és szerelme, Puskás Peti egy kereskedelni csatornán futó sztárvetélkedőn vesznek részt, ahol nap, mint nap újabb kihívások elé kerülnek. Legutóbb Boginak ki kellett találnia, hány nővel volt együtt Peti, mielőtt összejöttek. Ekkor derült ki, hogy az énekes körülbelül 400-500 nőt vitt ágyba, amit szerelme sírva fogadott.

A Retro Rádió egyik műsorvezetője, Bochkor Gábor amikor meghallotta az imént említett számokat, nem akart hinni a fülének - írja a Bors.

"Nekem a 4-500 soknak tűnik. Puskás Peti feltűnt 2006-ban a Megasztárban. Nem is gyűrte végig ezt, nyilván előtte nem volt nője. Következett az X-Faktor mentori széke, valószínűleg itt turbózódott fel a mennyiség. Dallos Bogival van egy éve együtt, ezt levonjuk ebből, marad 13 év, ebből levonhatunk hármat a Megasztár utáni pangás, satöbbi. Nagyon durván 500 osztva tízzel, az évente 50 nő. Ha 52 héttel számolunk, hetente minimum egy nő. Egy fő/hét tíz éven keresztül. Ez nem olyan egyszerű. Becserkészés, megvalósítás, eltávolítás. Csúnya játék.

Én azt üzenem innen a Boginak, hogy nyugodjon meg, nem jön ki a matek"

- üzente a rádiós.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.